avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Preluare drepturi contract fidejusiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Preluare drepturi contract fidejusiune

Buna seara
Am si eu o intrebare catre dumneavoastra.
O societate de leasing isi muta sediul dint`un judet in altul, isi schimba denumirea, J`ul, consiliul de administratie, conducerea executiva. Firesc, noua societate mutata in alt judet, este succesor universal al vechii societati.
Va rog sa`mi spuneti daca noua societate a preluat de la vechea societate drepturile de garantie ce rezultau dintr`un contract de fidejusiune incheiat intre fidejusor persoana fizica si vechea societate.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Dolea , utilizator 23:31, 1 August 2014
da, asa ar fi firesc...
Ultima modificare: Vineri, 1 August 2014
Petre Enache, Avocat
Va multumesc pt raspuns. Stiti cumva temeiul legal/?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calitatea de garanti intr-un contract de leasing financiar bsb1975 bsb1975 Intr-un contract de leasing financiar am calitatea de garant impreuna cu alte 3 persoane fizice si o persoana juridica.Contractul nu a putut fi terminat si ca ... (vezi toată discuția)
Rezolvare leasing ONU EMIL ONU EMIL Ce se intampla daca adm. unei soc.(care este si fidejusor) nu returneaza bunurile soc. de leasing in val. de 200.000 EUR .Adm. are ca pers fizica un teren de ... (vezi toată discuția)
Sediul social al unei firme se muta dintr-un sector in altul al bucurestiului. adriana2608 adriana2608 Buna ziua, Doresc sa stiu cum trebuie sa procedez juridic si fiscal pentru a muta sediul social al firmei dintr-un sector in altul.Ce documente trebuiesc ... (vezi toată discuția)