avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1149 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Forma legala chat sms suprataxa
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Forma legala chat sms suprataxa

Buna ziua!

Doresc sa lansez un serviciu de chat prin sms, cu suprataxa, gen linia fierbinte. Am gasit servicii cu care pot colabora pentru acest proiect insa vreau sa stiu si forma legala.

Mai exact, intri pe un site unde gasesti fete, le trimiti sms pentru a incepe conversatia. Pe siteul respectiv este specificat, la vedere, ca trimiterea de sms-uri in cadrul chatului se taxeaza cu 1.5 euro pe fiecare mesaj.

Deasemenea se va specifica regulament ai faptul ca discutia din chat nu este obligatoriu sa derive intr-o intalnire.

Va rog sa imi spuneti ce prevede legea in acest sens, ce ar trebui specificat exact in regulament pentru a nu se considera inselaciune, daca ar trebui neaparat ca la celalalt capat al firului sa fie o persoana de sex feminin, sub ce forma trebuie angajata aceasta persoana si ce cod caen trebuie folosit pentru aceasta activitate.

Rog raspunsuri cat se poate de documentate. Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Există reglementări legale în privința urmăririi mesajelor utilizatorilor unui site? ctina123 ctina123 Buna ziua In cadrul unui site educational (utilizat 85% de catre copii) este legala folosirea programelor de urmarire a mesajelor scrise de catre acestia? ... (vezi toată discuția)
Este legal sa interzici activitățile sexuale într un cămin ... sica333 sica333 este legal sa interzici activitățile sexuale într un cămin studențesc? în noul regulament se interzice strict, chiar daca nu deranjează ceilalți ... (vezi toată discuția)
Martor și client al unei prostituate GabiGabriel01 GabiGabriel01 Bună ziua, de curând am întrat într-o încurcătură și nu știu la ce sa ma aștept. Acum un an am apelat la serviciile unei prostituate dintr-un anunț ... (vezi toată discuția)