eu si sora mea suntem mostenitoare alaturi de sotia fratelui meu (fara copii )
cumnata noastra a deschis succesiunea la notar si a trecut doar apartamentul
unde si locul de veci din cimitir . Bunurile din apartament , doua masini si actiunea la FPS a fratelui nu sunt trecute .Cumnata sustine ca bunurile au fost aruncate de ea iar masinile si actiunea FPS le-a vandut fratele meu . Nu permite accesul unui expert in casa pentru a stabili valoarea apartamentului .
A trecut la cheltuieli sume ce au fost neplatite si dupa ce fratele a fost plecat din casa si chiar dupa deces. Are pretentii sa platim datoriile dar nu doreste sa ne dea nimic din valoarea casei si locului de veci .
Am spus la notar dar nu a luat in seama cererile noastre .
M-a sfatuit cineva sa fac reclamatie la procuratura ori judecatorie , sa se dea ordonanata presedintiala in care sa fie obligata cumnata sa treaca toate bunurile .
Eu si sora am fi lasat totul pentru cumnata , dar cand fratele nostru s-a imbolnavit ea l-a parasit si nu merita .
nu dorim sa mergem prin tribunale ca suntem pensionare si nu am avut de a face cu procese si nici nu avem bani pentru avocati . traim fiecare din pensii.
Va rugam sa ne sfatuiti ce putem sa facem
Va multumesc
Regret sa va spun ca dupa cum descrieti lucrurile numai in instanta va veti rezolva litigiul cu cumnata! Acum sfatul, singurul si cel mai bun: angajati-va un avocat!