avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 478 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... ref la cesionare loc de veci.In urma decesului ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

ref la cesionare loc de veci.In urma decesului parintilor,eu ...

ref la cesionare loc de veci.In urma decesului parintilor,eu si sora mea am mostenit locul de veci (dublu)al parintilor,pentru care am facut certificat de mostenitor suplimentar la notar si contract de concesiune ptr locuri de inmormintare (in 2018).Acum,in 9 octombrie 2020 eu am donat prin notariat locul meu fratelui meu care nu aparea ca si mostenitor ,am mers la cimitir cu fratele meu ptr un nou contract de concesiune,in care sa apara fratele meu si sora mea.La cimitir mi-au cerut contractul de concesiune in original eu avind numai copie si chitanta de plata a locului de veci,si nu mi se accepta contractul de concesiune in copie.Sora mea refuza sa ne dea original.ce pot eu sa fac acum ? Sora mea are 71 de ani,fratele 74 si ii e frica surorii mele sa nu moara fratele inaintea ei.Va rog sa ma ajutati cu un sfat.multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Succesiune ionescu.mimi ionescu.mimi Va rog sa aveti amabilitatea sa-mi raspundeti si mie la urmatoarele intrebari: 1. Daca unul dintre soti moare, iar cei doi soti nu au avut copii, cine are ... (vezi toată discuția)
Mostenire loc cimitir geavela geavela Am avut un frate care are un fiu. A avut un apartament si o groapa la un cimitir .Doresc sa aflu daca fiul ca mostenitor poate primi apartamentul si daca el ... (vezi toată discuția)
Cesiune loc de veci dubick dubick La decesul tatalui, fica lui, a concesionat de la Cimitirul din Cluj in numele familiei , pentru tatal decedat un loc de veci de 4.50m2 . Tatal a fost inhumat ... (vezi toată discuția)