avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Model cerere de renuntare la locul de munca dupa CCC
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Model cerere de renuntare la locul de munca dupa CCC

Buna ziua

Luna aceasta mi se termina concediul de crestere al copilului pana la 2 ani. Doresc sa nu ma intorc la vechiul loc de munca.
Va rog ajutati-ma cu un model pt cererea de demisie prin care sa-mi anunt angajatorul sau de ce anume e nevoie pt aceasta .

multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:49, 3 August 2014
1. Daca solicitati incetarea c.i.m. cu acordul partilor - art.55 lit.b C.mun.
Domnule Director/Administrator

Subsemnatul/a..............................................................angajatul/a societatii....................................in functia de .............................................idin localitatea ........................judetul...........................va rog sa-mi aprobati incetarea contractului individual de munca, incepand cu data de ................... cu acordul partilorconform art.55lit.b C.mun.

2. Daca solicitati incetarea c.i.m. prin demisie - art.81 C.mun.
Domnule director,

Subsemnatul …………………………………..domiciliat in ………………………………., Str. …………………………..posesor al C.I. seria …….nr. ……………………………eliberat de …………………………la data de …………………………CNP ______________, avand functia de …………………………………..la societatea/compania condusa/administrata de dumneavoastra, SC………………………….. , va notific incetarea contractului de munca prin demisie incepand cu data de ………………………respectand prevederile Codului Muncii si respectand preavizul de …. zile.........
pt solicitati incetarea c.i.m. prin demisie ar trebui sa ma intorc la serviciu pe periaoda preavizului?
Pe durata concediului de crestere copil sediul locului de munca s-a mutat in alta localitate si mi-ar fi imposibil sa ma deplasez acolo.

Nu pot renunta direct la anularea suspendarii CM? Adica ceva de genul :
"aflandu-ma in concediu de crestere copil si avand CM suspendat pana la data x NU doresc reinceperea serviciului si anularea suspendarii CM ?
Nu aveti cum sa solicitati anularea suspendarii c.i.m., dvs puteti solicita : incetarea suspendarii c.i.m. si , totodata, in acelasi timp si incetarea raportului de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediul medical si demisia nyky79 nyky79 Buna ziua, Am si eu o problema. In data de 22 iulie m-am angajat la o firma dar mi-a inregistrat Cartea de munca cu data de 20 august.Eu nu mai doresc sa ... (vezi toată discuția)
Model cerere revenire din cic kardia28 kardia28 Buna ziua.Rog consilierii specializati de pe acest site sa imi dea un model de cerere de revenire la servici din concediu de crestere a copilului. Va ... (vezi toată discuția)
Demisie fara preaviz kardia28 kardia28 Buna ziua. Doresc sa demisionez in ziua in care legal trebuie sa ma intorc la servici dupa concediul de maternitate.Problema e ca nu vreau si nu pot sa stau ... (vezi toată discuția)