Luna aceasta mi se termina concediul de crestere al copilului pana la 2 ani. Doresc sa nu ma intorc la vechiul loc de munca.
Va rog ajutati-ma cu un model pt cererea de demisie prin care sa-mi anunt angajatorul sau de ce anume e nevoie pt aceasta .
Subsemnatul/a..............................................................angajatul/a societatii....................................in functia de .............................................idin localitatea ........................judetul...........................va rog sa-mi aprobati incetarea contractului individual de munca, incepand cu data de ................... cu acordul partilorconform art.55lit.b C.mun.
Subsemnatul …………………………………..domiciliat in ………………………………., Str. …………………………..posesor al C.I. seria …….nr. ……………………………eliberat de …………………………la data de …………………………CNP ______________, avand functia de …………………………………..la societatea/compania condusa/administrata de dumneavoastra, SC………………………….. , va notific incetarea contractului de munca prin demisie incepand cu data de ………………………respectand prevederile Codului Muncii si respectand preavizul de …. zile.........
pt solicitati incetarea c.i.m. prin demisie ar trebui sa ma intorc la serviciu pe periaoda preavizului?
Pe durata concediului de crestere copil sediul locului de munca s-a mutat in alta localitate si mi-ar fi imposibil sa ma deplasez acolo.
Nu pot renunta direct la anularea suspendarii CM? Adica ceva de genul :
"aflandu-ma in concediu de crestere copil si avand CM suspendat pana la data x NU doresc reinceperea serviciului si anularea suspendarii CM ?
Nu aveti cum sa solicitati anularea suspendarii c.i.m., dvs puteti solicita : incetarea suspendarii c.i.m. si , totodata, in acelasi timp si incetarea raportului de munca.
Demisie fara preaviz
kardia28
Buna ziua.
Doresc sa demisionez in ziua in care legal trebuie sa ma intorc la servici dupa concediul de maternitate.Problema e ca nu vreau si nu pot sa stau ... (vezi toată discuția)