Buna ziua,
In completare la precizarile pe care astazi vi le-am solicitat si la care Dvs.cu amabilitate mi-ati raspuns prompt, vreau sa va intreb daca , dupa perioada de 2 ani si 6 luni lucrata cu norma intreaga si pe perioada nedeterminata (26.01.2012-31.07.2014) la o firma de unde am incetat activitatea cu art. 55 lit. b din CM, un CIM incheiat in urmatoarele 12 luni pe perioada determinata (sub 1 luna de zile si cu timp partial de munca) sau nedeterminata si care inceteaza in perioada de proba sau la expirarea acesteia din initiativa angajatorului confera posibilitatea obtinerii indemnizatiei de somaj?
Adica, indiferent de perioada pentru care se incheie CIM-ul, pe durata determinata sau nedeterminata, in masura indeplinirii celorlalte cerinte, este esential ca CIM-ul sa nu inceteze din motive imputabile mie, pentru a putea beneficia de indemnizatie de somaj?
Documentele doveditoare pentru obtinerea indemnizatiei de somaj (decizie de incetare,adeverinta vechime, anexa 26) trebuie obtinute si depuse la AJOFM de la ambele locuri de munca?
Multumesc mult.
Adica, indiferent de perioada pentru care se incheie CIM-ul, pe durata determinata sau nedeterminata, in masura indeplinirii celorlalte cerinte, este esential ca CIM-ul sa nu inceteze din motive imputabile mie, pentru a putea beneficia de indemnizatie de somaj?
~ final discuție ~