avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 994 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Reselling Bilete Eveniment International.
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Reselling Bilete Eveniment International.

Buna ziua.

Detin o firma care are ca obiect de activitate principal organizarea de evenimente.
In acest moment trebuie sa vand bilete pentru un eveniment din Londra.
Aceste bilete le cumpar din Estonia si le vand in Romania.

As dori sa stiu:
Care sunt taxele aplicabile?
Ce obiect de activitate secundar am nevoie?
Orice alte informatii privitoare la reselling.

Alte discuții în legătură

Organizare evenimente medalex medalex Buna ziua. As dori sa infiintez o firma cu obiect de activitare organizari de evenimente ( nunti, botezuri, zile de nastere etc). Ca obiect principal pot sa ... (vezi toată discuția)
Firma organizare evenimente uk iceraluk iceraluk Buna ziua, Daca am firma de organizare evenimente in UK (un LTD) si vreau sa fac un eveniment in Romania, imi trebuie sa deschid punct de lucru in RO sau ... (vezi toată discuția)
Organizare petreceri adulti - swingeri rotaru81 rotaru81 Buna ziua. Doresc infiintarea unei firme pentru organizare evenimente adulti (swingeri). Petrecerile ar putea fi organizate in diferite locatii. Binenteles nu ... (vezi toată discuția)