avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 481 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Organizare evenimente
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Organizare evenimente

Buna ziua. As dori sa infiintez o firma cu obiect de activitare organizari de evenimente ( nunti, botezuri, zile de nastere etc). Ca obiect principal pot sa trec organizare evenimente si secundar restaurante sau invers ( am un restaurant in care va functiona toata povestea)?
Cel mai recent răspuns: PlanReorganizare , utilizator 20:48, 2 Iulie 2015
In principiu, puteti trece oricare din ele ca principal, dar obiectul principal de activitate este, de regula, cel care va aduce veniturile cele mai mari. Prin urmare, parerea mea e sa treceti activitatea din care credeti ca veti castiga cel mai bine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Coduri caen magazin alimentar, automat cafea, organizare evenimente si lucrari constructii boggieuk boggieuk Buna ziua, Ma poate ajuta cineva cu cateva coduri CAEN, in speta : -codul caen pentru a functiona ca magazin alementar; -codul caen pentru cafea (pentru a ... (vezi toată discuția)
Intreprindere individuala - florarie CodreanuV CodreanuV am diploma ospatar/chelner si vanzator in alimentatie si vreau sa deschid o florarie pe intreprindere individuala.este de ajuns aceasta calificare?obiectul de ... (vezi toată discuția)
Srl actionar laviniasz laviniasz Buna ziua, In prezent sunt actionar al unui SRL impreuna cu mama mea la un magazin mixt. In 2013 cand am infiintat SRL-ul doream ca in timp sa activez si in ... (vezi toată discuția)