In prezent sunt actionar al unui SRL impreuna cu mama mea la un magazin mixt. In 2013 cand am infiintat SRL-ul doream ca in timp sa activez si in domeniul organizarii de venimente (nunti, botezuri, etc).La Registrul Comertului mi-au pus un cod, 8230, pentru organizare expozitii, targuri, etc. insa cand sa activez codul aflu, tot la Registrul C, ca acesta nu este valabil si pentru evenimente tip nunti, botezuri, ci se incadreaza la 9329.
Ma costa ceva, acum, sa modific codul caen la SRL si sa il activez, mai ales ca este si mama actionar.
Ce imi recomandati: sa renunt la ideea de a modifica codul caen la SRL, tinand cont ca avem un magazin mixt care functioneaza, fara sa amestec una cu alta, mai ales cand vine vorba de Finante.Ce ar fi mai indicat in cazul acesta sa imi infiintez, o I.I. sau un Srl pentru cod CAEN 9329 si magazin online?
Cod caen
rusramona
bun aziua am un bar-restaurant si vreau sa adaug coduri caen pentru : organizare evenimente si inchiriere spatiu evenimente, ma poate ajuta cineva sa-mi spuna ... (vezi toată discuția)
Srl-uri
flocanelu
Cu un SRL cu cod Caen 8230 :
- poti sa canti la nunti, boteze, jocuri...?
- trebuie diploma care sa ateste ca am facut un curs de orga, taragot...?
- ... (vezi toată discuția)