Buna ziua,
As dori daca se poate sa ma indrumati cum pot sa obtin custodia a 2 nepoate ale mele, avand in vedere urmatoarea situatie : fiica mea, mama lor, a decedat, fetitele locuiesc cu noi , bunicii, din cauza ca tatal nu lucreaza nicaieri si nu le poate intretine, iar pe perioade scurte merge la lucru in strainatate, atunci cand gaseste.In aceasta situatie am cazut de acord ca fetitele sa ramana tot timpul in grija noastra, dar sa incheiem si un act notarial in acest sens.Cum se procedeaza si ce acte trebuie depuse la notar? Va multumesc
Multumesc pentru raspuns.Dar as mai vea o lamurire.Ce alta posibilitate exista in afara custodiei?Acest lucru banuiesc ca va dura chiar daca este facut cu acordul tatalui.Ma intereseaza o modalitate prin care noi bunicii sa putem actiona in numele nepoatelor dar sa fie legala din punct de vedere juridic.Va multumesc inca o data !
Tutela copil
ContSters98540
Buna ziua,
Este vorba despre o bunica. Femeia si-a crescut nepoata de la cateva luni (acum are 7 ani), parintii ei (fiul si nora femeii) stand la bloc si ... (vezi toată discuția)