avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 846 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Datorie catre firma telefonie
Discuție deschisă în Executare silită

Datorie catre firma telefonie

Buna ziua. Bunica mea a avut in urma cu mai multi ani un abonament la orange ,aramas in urma si nu a mai platit. Dupa mai bine de 3 ani cei de la eos ksi i-au trimis un plic in care scria de executare silita,si sunt foarte nelinistita in legatura cu asta.am observat insa ca pe net sunt foarte multe cazuri legate de acesti 'mancatori de bani' , dar as vrea sa stiu daca se poate intampla ceva( sa ii ia casa bunicii). Si as mai vrea sa stiu daca se mai poate face ceva dupa perioada de trei ani in care o firma isi poate recupera datoria.multumesc mult
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:29, 5 August 2014
Nu i se intampla nimic, in cel mai rau caz va fi actionata in judecata, va fi citata si va putea sa se apere.
E important sa nu raspunda in vreun fel firmei de recuperari sau sa faca intelegeri cu aceasta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Agent executare silita eos ksi alin1993 alin1993 Buna seara ! In urma unei pacaleli pe care mi-a aranjat-o Orange, am incetat sa le mai platesc abonamentul. Din pacate nu mai stiu exact acum cat timp s-a ... (vezi toată discuția)
recuperare creanta comerciala Badger Badger Am primit zilele trecute in posta o notificare de la EOS KSI ca inregistrez la ei o datorie de 200 RON consecinta a nerespectarii ctr incheiat cu Orange, ... (vezi toată discuția)
Creanta orange s.a. adrian7777 adrian7777 Buna ziua, Ma confrunt cu o problema referitoare la o creanta la ORANGE S.A. Problema sta in felul urmator: Un vecin a venit azi la mine si mi-a inmnat un ... (vezi toată discuția)