avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 414 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale modificare date asociat
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

modificare date asociat

buna ziua,
ce trebuie sa fac ca sa modific, la ORC date ale asociatilor unei societati? e vorba de numarul de telefon al unuia dintre asociati, in aceasta speta.

multumesc
Cel mai recent răspuns: Raluca Balascan , Avocat 10:36, 18 Mai 2009
In acest scop aveti nevoie de urmatoarele documente:
- actul constitutiv actualizat (conform cu originalul);
- cerere de inregistrare (de la ORC );
- actul doveditor din care sa rezulte noile date de identificare (conform cu originalul);
- dovezile privind achtarea taxelor de timbru, de registru etc;
- imputernicire delegat.
Modelul cererii de inregistrare o gasiti la www.registrulcomertului.ro/www.onrc.ro,
Documentele se depun la ORC a sediului-mama a societatii.
Fiind vorba doar de nr. de telefon , NU
sa inteleg ca fiind vorba numai de numarul de telefon nu se poate face modificarea?
da
Imi e greu sa cred ca nu se poate modifica doar telefonul, orice e posibil, atata timp cat platesti. Alta e problema cat este de oportuna schimbarea numarului la registru si platirea taxelor......

Alte discuții în legătură

Schimbare adresa domiciliu pt. persoana juridica badila steluta badila steluta daca o persoana ce are in administrare o societate isi schimba adresa de domiciliu iar in actele societatii figureaza la vechea adresa ce modificari se ... (vezi toată discuția)
Adaugare administrator srl geo240585 geo240585 Buna ziua, Daca ma puteti ajuta as dori sa stiu ce acte sunt necesare pentru a mai adauga un administrator la un SRL si ce costuri implica. Multumesc (vezi toată discuția)
Schimbare nume societate andra1234 andra1234 in cazul schimbarii denumirii societatii, noul act constitutiv va cuprinde mentiunea se schimba numele in .....xxxx srl, din xxx1 srl? (vezi toată discuția)