avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 550 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infiintare firma servici foto
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infiintare firma servici foto

Buna ziua,
Doresc sa deschid o microintreprindere care va oferi servicii foto/video pentru diferite evenimente. Eu de profesie sunt fotograf. Am cateva nelamuriri:
1. Ce tip de contract trebuie intocmit pentru a colabora cu diferiti videografi/cameramani/hairstylisti/make-up artisti, legal. As vrea sa stiu daca exista o cale legala prin care sa nu ii platesc lunar pe acestia, ci doar pe eveniment. Se pot incheia contracte de colaborare cu persoane care nu sunt PFA?
2. In cazul unui control care vizeaza licentele software, daca sediul firmei este apartamentul in care locuiesc se vor verifica toate calculatoarele din incinta? Mentionez faptul ca in prima faza nu voi avea angajati, toata activitatea de postprocesare/montaj etc. va fi facuta doar de mine.
3. Daca voi oferi si albume foto ( la nunti/ scoli/gradinite ) va trebui sa specific un cod CAEN special?
4. Este posibil sa nu stiti, dar.. daca sunt licentiat in economie imi pot tine contabilitatea firmei singur?
Cel mai recent răspuns: VladIV , utilizator 23:15, 3 August 2014
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Colaborare intreprindere individuala cu o persoana fizica kremat kremat Buna ziua! Detin o intreprindere individuala care desfasoara activitati fotografice. Vreau sa colaborez cu un videograf (persoana fizica neautorizata). ... (vezi toată discuția)
Dat in judecata fotograf/videograf nunta danielamrom danielamrom Buna ziua, in luna septembrie a anului trecut am avut nunta si pentru serviciile foto video am avut doua contracte (aproape identice – diferenta fiind numele ... (vezi toată discuția)
Foto - video nunti? ionutneamtu ionutneamtu Buna ziua! Am si eu o intrebare... nu de mult am facut un sc prestari servicii foto video la nunti si diferite evenimente. Nu am mers inca la nici un ... (vezi toată discuția)