avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 653 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua, Avem o situatie mai aparte in legatura cu ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua, Avem o situatie mai aparte in legatura cu fotograful ...

Buna ziua,
Avem o situatie mai aparte in legatura cu fotograful si videograful care au prestat la nunta noastra, avem un contract simplu in care nu apare nimic privind calitatea pozelor livrate sau a video, aici ne referim atat noi mirii ca postura si expresii cat si anumite momente de pe timpul evenimentului in care nu a fost imortalizat.
In plus pentru albumul foto avem nevoie de 80-100 de poze sa alegem si din pacate nici macar 20 de poze nu avem sa alegem si sa ne faca placere cum am iesit in ele, nici cele din sedinta foto special facuta pentru eveniment.
Ce imi sugerati sa facem?Suntem foarte dezamagiti si frustrati ca nu avem poze calitative.

Alte discuții în legătură

Dat in judecata fotograf/videograf nunta danielamrom danielamrom Buna ziua, in luna septembrie a anului trecut am avut nunta si pentru serviciile foto video am avut doua contracte (aproape identice – diferenta fiind numele ... (vezi toată discuția)
Litigiu contract prestari servicii Andreisbrv Andreisbrv Buna ziua, Am rugamintea ca, daca aveti timpul necesar, sa ma ajutati cu urmatoarea problema: In data de 16.11.2015 am incheiat un contract de prestari ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma servici foto VladIV VladIV Buna ziua, Doresc sa deschid o microintreprindere care va oferi servicii foto/video pentru diferite evenimente. Eu de profesie sunt fotograf. Am cateva ... (vezi toată discuția)