avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 724 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Se poate conduce cu certificatul de grefa?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Se poate conduce cu certificatul de grefa?

daca dova expira, iar plangerea contraventionala este inregistrata la tribunal si am obtinut certificatul de grefa, pot circula cu el pana la primirea permisului ?
mentionez ca permisul trebuie primit din alt judet si dureaza
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 11:53, 4 August 2014
oug 195

Art.20. - (1) Pentru a conduce un autovehicul pe drumurile publice, conducătorul acestuia trebuie să posede permis de conducere corespunzător şi să aibă vârsta minimă de 18 ani împliniţi, cu excepţia celor care conduc autovehiculele din subcategoriile A1 şi B1, care trebuie să aibă vârsta minimă de 16 ani împliniţi.

Sau dovada cu drept de circulatie!
Cu certificatul de grefa nu se poate circula.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prins fara permis SNIO SNIO Daca mi sa facut dosar din cauza ca am fost prins fara permis si sunt si minor. pot intra in socala de soferi pana se da ordinul judecatoresc? (vezi toată discuția)
Am voie la 16 ani sa merg cu o motociclete de 125 cmc andruskanu andruskanu salutare... vreau sa stiu daca la 16 ani pot sa merg cu o motocicleta de 125 cmc ??? daca nu, care este capacitatea cilindrica maxima la motociclete/scutere ... (vezi toată discuția)
Dosar penal oug 195-legalitate sniper sniper In ziua de 03.07.2008 m-am prezentat la S.P.R. Iasi pentru a fi programata pentru sustinerea examenului in vederea obtinerii permisului de conducere.Acest ... (vezi toată discuția)