avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1018 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale SRL-D
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

SRL-D

Buna ziua, va rog lamuriri cu privire la mai multe intrebari:1.pentru un SRL-D unic actionar contabil cu studii medii cu calificare contabil poate tine evidenta contabila pentru propria firma cu cifra de afaceri sub 35000 eur? La momentul infiintarii SRL-D este obligat a se inregistra la AIPPIMM chiar daca NU doreste ajutorul financiar de maxim 10000 eur pe baza unui plan de afaceri? 3. In acest caz beneficiaza de scutirea de taxe de inmatriculare (de infiintare)la Registrul Comertului si celelalte facilitati cu privire la scutirea unor taxe cu salariatii? Multumesc anticipat!
Buna ziua,

O sa va raspund scurt si la obiect:
1. Contabilitatea puteti sa o tineti doar ca aveti nevoie de o supervizare acreditata pentru situatiile financiare;
2. Da, SRL-D este obligat sa se inregistreze la AIPPIMM chiar daca nu doreste ajutorul finaciar;
3. Chair daca nu doreste ajutorul finaciar, SRL-D va beficia de scutirea de taxe la infiintare precum si celelalte scutiri cu angajatii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare srl-d Iordache  Victoria Ioana Iordache Victoria Ioana Buna seara, Doresc sa infintez o societate comerciala debutant. Am citi despre conditiile care trebuiesc indeplinite pentru infiintarea acestui tip de ... (vezi toată discuția)
Srl-d vs srl anquette anquette Buna ziua sunt medic stomatolog si as dori sa infiintez un srl-d.Nu doresc sa apelez la acel capital de 10000 euro care poate fi primit.vreau doar sa am o ... (vezi toată discuția)
S.r.l. neplatitor de tva? ionel purcaru ionel purcaru buna ziua am o nelamurire daca poate cineva sa-mi explice: exista forma juridica s.r.l. neplatitor de tva? (vezi toată discuția)