avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1292 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Custodie comuna, ce drepturi si obligatii presupune?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Custodie comuna, ce drepturi si obligatii presupune?

buna ziua. am divortat de fostul meu sot la notar in data de 13 iunie 2014.avem un copil de 6 ani si am fost de acord cu custodia comuna a acestuia. prin conventia incheiata la mediator si apoi ulterior luata in consideratie si autentificata la notar am stabilit domiciliul minorului la mine ,un program de vizitare pentru tata si o contributie lunara a acestuia de 300 lei,eu asigurand in natura si financiar celelelte cheltuieli cu intretinerea. problema este ca tatal refuza sa acorde orice suport material. cum ar trebui eu sa procedez in aceasta situatie? va multumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:40, 31 Octombrie 2014
Sa va adresati unui executor judecatoresc pt a-i pune poprire pe salariu.
Mergeti cu acordul autentificat.
dar daca e angajat fara forme legale?
Si nu stiti unde ?
Bunuri nu are ?
Daca nu si nu, va trebui sa va adresati instantei pt ca aceasta sa stabileasca o pensie raportat la salariul minim pe economie si dupa 3 luni de neplata ii faceti plangere penala.
buna seara,
din 13 iunie si pana acum,fostul meu sor mi-a virat in cont doar suma de 300 lei la data de 30 septembrie. ce trebuie sa fac pentru a recupera restantele?fac o cerere la judecatorie?ma adresez unui avocat? nu-mi permit sa cheltuiesc prea multi bani in acest sens
va multumesc
V-am scris mai sus cui va adresati, unui executor judecatoresc, nu aveti ce cauta la judecatorie. Se avanseaza o suma mica de bani.
Mai aveti varianta sa ii faceti plangere penala pt abandon de familie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie retroactiva daria72 daria72 Buna ziua, sunt mama a 3 copii, divortata de aproape un an. Instanta a hotarat ca tatal copiilor sa plateasca pensie alimentara de la data deschiderii ... (vezi toată discuția)
Pensia alimentara gigi-adriana gigi-adriana Am divortat in 2007 si am ramas cu un copil in varsta de 14 ani.De atunci nu am primit pensie alimentara.Care sunt pasii de urmat in aceasta situatie si daca ... (vezi toată discuția)
Neplata pensie de întreținere. ce pot face ca să determin tatăl să o achite? m-am săturat să îl tot sun ca să-i reamintesc Nicolle85 Nicolle85 Buna ziua! Sunt divortata de 3 ani si avem un minot impreuna . Am divortat la notar prin comun acord avem custodie comuna cu domiciliu minorului la mama am ... (vezi toată discuția)