Bineinteles ca la revenirea in tara (Iasi fiind destinatia finala), am ajuns singur, fara bagaj. Pana aici nicio problema. A doua zi dimineata, m-am dus la aeroport, m-am interesat, bagajul a fost gasit..la Paris (una din escale). Superb. Conform datelor din calculator ar fi trebuit sa-mi ajunga in aceeasi seara. Nici pana acum (dupa 3 zile) nu a ajuns.X-(
Am dat telefoane, am mers personal la aeroport... Trebuie sa ajunga. Inteleg daca nu-l gaseau, dar il au de 3 zile si e tot la Paris. Inteleg ca tb sa am rabdare, dar in 2 zile plec in concediu. Nu mai am. Cu oricine vorbesc, raspunsul e acelasi: Nu tine de mine! Pai de cine ***** tine, atunci? Dati-mi sa vb cu respectivul. Nu am cu cine.
Unde pot sa-i reclam? Mentionez ca tine de Tarom (am vb si cu cei de la Air France si nu e, bineinteles, problema lor).
este o problema comuna... faptul ca v a fost ratacit bagajul va da dreptul la despagubire care nu poate fi mai mare de un anumit plafon maxim...daca va fi definitiv declarat pierdut primiti o suma si mai mare de bani