Acum 1 an mi s a furat bagajul de cala de pe banda din aeroport.
Intamplarea e asa: eu ma imbarc pe un zbor Basel - Bucuresti, iar la aterizare bagajul meu este de negasit. Merg la biroul "pierderi bagaje" unde verifica si mi se comunica ca bagajul apare in aeroport Basel. Au lasat ticket la Wizz Air (compania cu care am zburat) si ei au spus ca il vor pune pe urmatorul zbor (si asa au facut). Bagajul urma sa fie preluat de aeroportul Otopeni care l ar fi trimis acasa la mine.
Pentru ca au trecut vreo 3 zile si n am primit nimic (cumva am ocazia sa zbor din nou si sa ma duc din nou la acel birou, nu ai cum sa ajungi acolo din exterior) ma prezint la "bagaje pierdute" si mai intreb odata. Bagajul a fost pus pe urmatorul zbor, insa la aterizarea in Bucuresti bagajul a fost pus pe banda (deci ori nu a avut nici un semn ca e bagaj ratacit ori personalul aeroportului l-ar fi ignorat). In incercarea de a identifica de ce bagajul apare trimis la Bucuresti dar nereceptionat de aeroport realizez ca a fost furat. Am facut plangere penala.
Faptasul a fost gasit cu ajutorul camerelor. Mi a returnat geamantanul cu o geaca si atat. Restul spune el ca le a aruncat. Am cerut despagubiri. N am primit nimic. Politia spune ca va inainta cazul la Procuratura care il va prelua sau nu.
A trecut 1 an si nu am primit nici o informare. Politia imi spune in continuare sa astept...
Intrebarea mea este...cu ajutorul unui avocat as putea sa cer despagubiri de la toate cele 3 parti?
1. Compania aeriana ptr ca nu mi a pus bagajul in aeronava in perioada in care am zburat eu.
2. aeroportul pentru ca bagajul a fost pus pe banda desi nu trebuia. Trebuia sa ajunga direct la "bagaje pierdute" si
3. Furaciosului.
Va rog tare mult spuneti mi daca voi considerati ca as putea obtine ceva despagubiri si decontarea cheltuielilor de judecata. Sa cer ajutorul unui avocat? Ce ma sfatuiti?
Va multumesc ptr timpul acordat (stiu ca e un text cam lung)!
Depinde ce despăgubire pretindeți. Hoțului, dacă are de unde. Compania aeriană și-a făcut treaba (am avut bagaje pierdute dar slavă Domnului, au ajuns), deși mai târziu. Cred că firma de handling (nu aeroportul) ar putea fi identificată ca neglijentă. Măcar o discuție preliminară cu un avocat specializat e de dorit. Pe viitor asigurați-vă bagajele la valoarea reală.