avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 723 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Impunere target
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Impunere target

Buna ziua, curand am aflat ca mi se va opri 10% din salariu pentru nerealizarea targetului. Trebuie sa precizez ca nu ni s-a spus ca avem target, nici cand m-am angajat la aceasta societate, nici pe parcursul anului nu ni s-a comunicat ca ni se va impune un target. intrebarile mele sunt: poate angajatorul sa impuna un target daca nu am fost imformata in momentul semnarii contractului de acest lucru? Poate sa imi retina 10% din salariu aceasta luna pentru nerealizarea targetului de luna trecuta, si in ce conditii? Astept un raspuns cat mai repede. Multumesc mult, Maria.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:01, 5 August 2014
Nu are cum sa va retina din salariu pentru nerealizarea targetului.

Orice sanctiune disciplinara - exceptia avertismentului - trebuie sa fie aplicata in urma efectuarii ueni cercetari disciplinare prealabile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Penalizare pt nerealizare plan Fl0r3ntina Fl0r3ntina buna ziua, se poate retine din salariu 33% reprezentand penalizare pt nerealizare plan(aceasta fiind comunicat verbal).Contractul de munca fiind pe perioada ... (vezi toată discuția)
Penalizare salariu silwian silwian Oare este normal ...sa mi fie luat din salariu 100lei .drept penalizare ...de către o așa zisa șefa ...de la locul de munca ?? (vezi toată discuția)
Salariul minim michirec michirec Care este nivelul minim de salariu pe care -l pot primi?am fost penalizat pentru nerealizare de plan cu 300 ron si ma tem, ca-n curand o sa trebuiasca sa aduc ... (vezi toată discuția)