avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 280 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Anunt de participare
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Anunt de participare

Buna dimineata!
La institutia noastra s-a initiat o achizitie directa (cf. art. 19 din OUG 34/2006) a unui contract de lucrari fara a publica un anunt de participare in SEAP. Trebuia publicat anuntul sau nu? Daca trebuia publicat, care-i sanctiunea/cuantumul amenzii?
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: soazig , utilizator 11:21, 7 August 2014
Achizitia directa sa face pe baza de document justificativ cf art. 19 din OUG.
Daca valoare achizitiei depaseste suma de 5000 Euro fara TVA, la 10 zile de la primirea documentului justificativ (factura) se va face o notificare in SEAP.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitie publica prin atribuire directa danielbox4 danielbox4 Conform OUG 34/2006 art 19 arata ca Autoritatea contractantă (AC) achiziţionează direct produse, servicii sau lucrări, in cazul in care valoare nu ... (vezi toată discuția)
Achizitie directa-pasi derulare danatmr9 danatmr9 Buna ziua! As dori sa stiu unde gasesc exact PASII pentru desfasurarea Achzitie directa? De asemenea, as dori sa vad care sunt situatiile cand se poate face ... (vezi toată discuția)
Contractul este obligatoriu la o presare de servicii? Magda1989 Magda1989 As vrea sa stiu daca este legal. Am făcut o achiziție directa pentru realizare unui plan de intervenție isu, o achiziție directa in valoare de 5000 de lei. ... (vezi toată discuția)