avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort

buna ziua. vreau si eu s a ma ajutati cu o informatie in cazul meu. sunt cetateanca a republii moldova, casatorita cu cateatean roman din 2007 detin permis de sedere ca membru de familie a unui cetatean roman din 2007. am un serviciu, cu contract de munca din 2007. in prezent, in urma neintelegerilor cu parintii sotului, in casa carora suntem stabiliti, sotul meu are intentia de a divorta si a ma lipsi de dreptul de sedere. nu avem copii minori, dar avem bunuri comune. sunt de sapte ani in romania, in tara de origine nu am nici imobil nici surse de intretinere, in schimb aici am un loc de munca. ce ar trebui sa fac in aceasta situatie . are sotul meu dreptul de a divorta fara sa ma anunte si sa anuleze dreptul de sedere, ulterior sa ceara expulzarea din tara?
Ultima modificare: Marți, 5 August 2014
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: xxrr , utilizator 14:20, 5 August 2014
nu se poate sa va treziti intro dimineata divortata, ori mergeti de buna voie la notar sau primarie ,sau primiti citatie de la judecatorie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort Jly1996 Jly1996 Sunt cetateanca a Republicii Moldova si sunt casatorita cu cetatean roman Vreau sa divortez dar fara sa spunem asa (fara sa dau ochii cu el) E posibil sa ... (vezi toată discuția)
Divort in olanda ContSters211095 ContSters211095 Buna Ziua, Doresc si eu disperata ajutorul d-voastra ! M-am casatorit in anul 2009 / 3 ianuarie cu cetatean olandez in Romania, Jud. Hunedoara (resedinta ... (vezi toată discuția)
Casatorie in republica moldova olteanu1978 olteanu1978 Buna seara! Am dat cu capul in ,,tavan\'\' daca pot spune asa, nu pentru ca vreau sa ma insor, mai degraba pentru birocratia cu care ma confrunt. Am cunoscut o ... (vezi toată discuția)