matusa mea (si inaintea ei mama ei) locuieste de foarte multi ani intr-o casa apartinand primariei locale (fostul IGO). Dupa 90 aceste locuinte s-au putut cumpara in cauza este vorba de o casa in care stau trei familii doua dintre ele au cumparat iar matusa nu a reusit sa cumpere. Anul acesta in sfarsit a reusit si ea sa adune bani sa cumpere acesta casa care e pe o suprafata de vreo 3ari, dar cand s-a dus la primarie, depune cerere ca doreste sa o cumpere si ii se spune ca terenul a fost revedicat de catre fostul propietar . Intrebarea este poate sa revendice doar acei 3ari nu revedica tot terenul si cu familile care au cumparat deja? Iar cererea a depus-o in 23.04.14 si nici in ziua de azi nu a primit un raspuns din cate stiu ar fi trebuit sa primeasca raspuns :hm: Va multumesc sper ca am fost destul de explicita :)
Trebuia sa primiti raspuns in 30 de zile , dar ce primarie isi face treaba ??!! Propietarul isi revendica dreptul lui , asupra terenului , indiferent de cate case /blocuri s-au construit intre timp. Daca terenul sau cuprinde si parcelele celorlalti propietari , desigur ca exista probleme si cu ei , respectiv exista actiuni in instanta .
Registrul agricol
spiridus
Buna seara,
...doresc sa stiu daca in registrul agricol sunt notate toate terenurile existente, mai precis daca as putea identifica exact parcela terenului ... (vezi toată discuția)