avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 998 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Constructie neautorizata
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Constructie neautorizata

Buna ziua !

Ce se intampla daca o persoana si-a construit casa pe pamantul soacrei (soacra mai traieste) ? Aceasta constructie nu a fost inregistrata nicaieri, si nici nu este spatiu aditional (in continuarea casei cumva) ci este separata total de imobilul inregistat pe acel teren.

Alte discuții în legătură

Uzucapiune? dinuo dinuo Buna ziua! Ma aflu intr-o situatie delicata rezultata ca urmare a divortului intentat de sotia mea, divort pronuntat, finalizat. Locuim impreuna pe o ... (vezi toată discuția)
Probleme acte casa dupa decesul socrului gavroche83 gavroche83 Buna ziua! Va cer ajutorul pentru lamurirea unor probleme legate de actele unei case in mediul rural ce apartine parintilor sotiei mele. Poate neclar pana ... (vezi toată discuția)
Mostenire locuinta ConstantinCS ConstantinCS Buna ziua, As dori sa stiu, daca in cazul in care am facut investitii in reconstructiua unei case cu acordul proprietarului, in ideea ca acea casa ne va ... (vezi toată discuția)