avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 824 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Circuitul documentelor dupa ce am obtinut certificat ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Circuitul documentelor dupa ce am obtinut certificat de mostenitor?

Am dezbatut mostenirea dupa tatal meu, suntem 3 mostenitori.
Cum trebuie sa procedez in continuare pentru ca fiecare din noi sa fie proprietarul partii mostenite?
Notariat
Cadastru
Carte funciara?
Primarie locala?
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 21:46, 6 August 2014
Prin certificatul de mostenitor ati devenit proprietar. Cred ca dvs si fratii sunteti in indiviziune si acum doriti sa aveti partea fiecaruia bine definita. Pentru aceasta trebuie sa faceti iesirea din indiviziune.
Adica
Cadastru
Carte funciara
Notariat
Carte funciara
Primarie
Taxe si impozite

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat de mostenitor Luca Dorina Luca Dorina Buna seara, Am o mare nedumerire de ordin juridic. Pe scurt, in urma decesului bunicilor a ramas o mostenire ce consta intr-o suprafata de teren extravilan ... (vezi toată discuția)
Mostenire giulia84 giulia84 Buna ziua,am avut un proces pentru dzbaterea mostenirii dupa tata,(noi fiind 4 fratii si mama,) am dezbatut-o in tribunal in care 2 din frati nu sau ... (vezi toată discuția)
Vanzare fara acord mostenitori dannyc dannyc Buna ziua, Problema: acum 2 luni, bunica mea a vandut fara sa ma anunte (pe mine, pe fratele meu si pe mama mea) un teren si fara sa ne acorde o suma la care ... (vezi toată discuția)