avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 845 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Obtinere certificat divort cetatean strain
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Obtinere certificat divort cetatean strain

Buna dimineata, vreau sa ma casatoresc cu un cetatean din filipine, care este inca casatorita, se poate obtine un certificat de divort fara a fi nevoie sa se deplaseze la ea in tara?Multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 09:38, 7 August 2014
Daca legile de acolo permit divortul in lipsa uneia dintre parti da, se poate. Sa se intereseze in Filipine, nu cred ca cineva de aici va poate raspunde la aceasta intrebare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salut, am o situtie mai deosebita, m-am casatorit cu o filipineza ... elvissb elvissb salut,am o situtie mai deosebita,m am casatorit cu o filipineza in Filipine in 2018 ,fiind gravida(probabil cu mine,nu stiu nici acum daca este sau nu copilul ... (vezi toată discuția)
Divort cu filipineza george_s george_s Intentionez sa ma casatoresc cu o filipineza pe teritoriul Filipine si as dori sa intreb, punand raul in fata : In caz de divort ulterior unde se poate face ... (vezi toată discuția)
Casatorie in turcia cu o filipineza Serenity12 Serenity12 Buna ziua . Va rog sa ma ajutati si pe mine legat de o problema : am incercat recent fara succes sa ma casatoresc cu o tanara filipineza in Filipine . Asta ... (vezi toată discuția)