avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1151 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Vanzare apartamente
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Vanzare apartamente

Buna ziua
In Dec. 2012 mi-am vandut primul apartament cu 23.000 eur.
Imediat am cumparat altul,am locuit in el si l-am vandut in Noie 2013 cu 52.000 eur ,apoi in iun .2014 l-am vandut pe al treilea cu 44.000 eur .Acum locuies in unul pe care nu cred ca-l voi schimba curand.
In conditiile prezentate mai sus la ce alte taxe sa ma astept in afara de cele platite la notar cu ocazia vanzarii-cumpararii.
in speranta unui raspuns va multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Ajutor! divort cu credit ipotecar inainte de casatorie CeciliaD83 CeciliaD83 Buna ziua. Situatia mea este urmatoarea: in august 2008, eu impreuna cu prietenul meu am achizitionat un apartament cu 3 camere de la Banca la care au sunt ... (vezi toată discuția)
Somatie de plata AxyV AxyV Buna seara , sotul meu a avut un apartament luat prin credit ipotecar, nemaiputand plati ratele l-a lasat bancii ( anul 2012). In 2015 apartamentul a fost ... (vezi toată discuția)
Antecontract de vanzare cumparare pt. un imobil ipotecat madazug madazug Buna, Am incheiat un antecontract de vanzare- cumparare pe un imobil ipotecat. In acest antecontract, termenul limita de a incheia contractul de vanzare ... (vezi toată discuția)