avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 682 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Achitare credit in avans
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Achitare credit in avans

Buna ziua, am un credit la provident si vreau sa-l achit in avans. Dar ei mi-au pus multe comisioane in akitarea lui integrala de la 654,03 la 840,93 avind tot felul de comisioane si compesatii. Eu stiu ca atunci cind vrei sa achiti un credit platesti doar suma datorata ramasa din suma contractata fara comision si fara dobinda.Care este adevarul pina la urma ?
Astep raspunsul dvs si va multumesc.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 13:46, 7 August 2014
Adevarul este ce scrie in contract. Daca sunt prevazute comisioane de rambursare anticipata trebuie sa le platiti, daca nu sunt prevazute nu.
Cititi/recititi contractul pe care l-ati incheiat cu ei.
Dvs ati optat probabil ca un agent al lor sa va incaseze acasa, din moment ce nu se mai deplaseaza, parte pt acest serviciu ar trebui scazut.
adresati-va cu o petitie la ANPC

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata imprumut anonim_71 anonim_71 Un client a luat imprumut de la un IFN suma de 500 lei pe o perioada de 42 saptamani.Suma finala de plata este de 1500 lei.S-a ajuns la aceasta suma deoarece ... (vezi toată discuția)
Comision de risc elis57 elis57 Am un creditin derulare la BCR. Am inteles ca o data cu intrarea in vigoare a ordonantei 50/2010 banca nu mai trebuie sa-mi perceapa comision de risc. Am ... (vezi toată discuția)
Comision redenumit liviklivik liviklivik care lege spune ca se pot redenumi comisionale, de ex: comisionul de risc/de monitorizare credit se redenumeste in comision de administrare credit (vezi toată discuția)