Buna ziua
Lucrez pe o functie publica si ma intereseaza daca concediul pentru cresterea copilului se considera vechime in munca. Am fost in concediu din decembrie 2005 pana in noiembrie 2007. Stiu ca legea nr. 7/2007 pentru aprobarea OUG nr. 148/2005, la articolul 18, alin. 7 precizeaza: Perioada concediului pentru cresterea copilului in varsta de pana la 12 ani sau de pana la 3 ani in cazul copilului cu handicap constituie vechime in munca si in serviciu, care se are in vedere la stabilirea drepturilor ce se acorda in raport cu aceasta iar la art. 24 se precizeaza ca prevederile prezentei ordonante de urgenta se aplica si persoanelor care, la data de 31 decembrie 2005, se aflau in in concediu de maternitate si in plata indemnizatiei pt cresterea copilului.
As vrea sa stiu daca se refera la perioada de dupa ianuarie 2007 sau se considera retroactiv intreaga perioada de 2 ani ca fiind vechime in munca.
Va multumesc
Intrebati pe cei care au votat actul normativ cum se impaca textul de lege cu principiul neretroactivitatii legii civile prevazut in legea fundamentala a tarii.
Intrebati ICCJ de ce a mentionat aceste aspecte in hotararile judecatoresti pronuntate pe situatii asemanatoare ??
In data de 31.12.2005 eram in concediu pentru cresterea copilului insa cei de la institutia unde lucrez sustin ca nu constituie vechime in munca. Nu mai stiu ce sa cred. Mie mi se pare destul de clara legea nr.7/2007 si mai ales precizarea de la articolul 24. Nu stiu unde sa ma adresez pentru clarificarea problemei.
La data de 31 dec 2005 nu era in vigoare legea respectiva. Cei de la institutia respectiva merg pe principiul neretroactivitatii legii civile. Altfel spus,nu este posibil ca unui raport juridic să i se aplice o dispoziţie legală care încă nu exista atunci când el s-a născut.
Puteti intreba la Ministerul Muncii , iar daca nici din raspunsul lor nu reiese clar , atunci o varianta ar fi actiunea in instanta.