avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 780 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... PFA inregistrat in Romania - Activitate in UK
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

PFA inregistrat in Romania - Activitate in UK

Buna ziua,

Ca si PFA inregistrat in Romania (norma de venit) am dreptul sa-mi desfasor activitatea in UK, in biroul clientului?

Daca nu, care ar fi pasii ca sa-mi desfasor legal activitatea acolo?

Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Pfa venit uk extra lord_costin lord_costin Buna ziua, As dori sa stiu si eu cu siguranta daca informatiile pe care le am sunt corecte sau nu. In momentul de fata sunt angajat in Romania cu norma ... (vezi toată discuția)
Tva - serviciu non ue - pfa Bașar Andrei Bașar Andrei Buna ziua Vin către voi pentru ajutor deoarece am o nelămurire: 1.Am un pfa norma pe venit prestare servicii it către clienti din uk, întrebarea ar fi ... (vezi toată discuția)
Plata tva pfa cu norma de venit facturi in strainatate leosimi leosimi Buna seara, In viitorul apropiat urmeaza sa am contract de colaborare cu o firma din Anglia. Pana acum se pare ca o sa-mi desfasor activitatea sub forma ... (vezi toată discuția)