avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 673 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... proces verbal amenda rutiera indescifrabil
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

proces verbal amenda rutiera indescifrabil

Ce pot face cand procesul verbal nu se intelege(scrisul este indescifrabil nici macar alt politist nu a putut sa-l inteleaga ) motivul pentru care ai primit amenda rutiera?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 00:51, 8 August 2014
Formulati plangere contraventionala si o sa aflati.
Cand a fost intocmit procesul verbal erati prezent?
In cazul comunicarii de PV in forma nelizibila,puteti promova plangere contraventionala in termen de 15 zile de la comunicare la judecatoria responsabila locatiei unde a fost constatat si consemnata contraventia,motivand cu disp OG nr. 2/2001, care prevede ca
lizibilitatea procesului verbal de contraventie este o conditie esentiala care trebuie indeplinita, in caz contrar este lovit de nulitatea absoluta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda rovinieta pentru masina vanduta georgeionica georgeionica daca am vandut masina si e radiata doar fiscal iar la 4 luni de la incheierea contractului noul proprietar a luat amenda pentru rovinieta trebuie sa o platesc ... (vezi toată discuția)
Comunicare radar - cum se procedeaza? lavy80 lavy80 Buna ziua , Astazi, 19.08.2011 am primit prin posta o comunicare datata cu 22.07.2011 prin care am fost informat ca in data de 21.05.2011 am depasit ... (vezi toată discuția)
Falsificare semnatura proces verbal vlagu vlagu Buna ziua! In cazul in care mi s/a schimbat un apometru pe motiv ca as fi consumator fraudulos fara ca cineva sami poata dovedi ca este asa si mi s/a facut in ... (vezi toată discuția)