avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Falsificare semnatura proces verbal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Falsificare semnatura proces verbal

Buna ziua! In cazul in care mi s/a schimbat un apometru pe motiv ca as fi consumator fraudulos fara ca cineva sami poata dovedi ca este asa si mi s/a facut in proces verbal de constatare a acestui lucru cu semnatura mea pe el fara ca eu sa fi semnat ceva,ce se poate face? Va multumesc!#-o
Cel mai recent răspuns: vlagu , utilizator 00:23, 13 Noiembrie 2013
Sunt 2 aspecte distincte inlocuirea aparatului de contorizat consum individual apa si incheierea PV contraventie
Daca apreciati ca PV,nu intruneste conditiile prev de art 16,17 din OG nr 2/2001,in termen de 15 zile de la comunicare, aveti dreptul sa promovati plangere contraventionala la judecatoria responsabila locatiei unde a fost constatata si consemnata contraventia
cred ca ar trebui sa depun plangere penala deoarece mi sa inlocuit semnatura iar ca urmare a acestui fapt dumnealor(cei de la compania de apa) m-au considerat consumator fraudulos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces verbal amenda rutiera indescifrabil topo-exe topo-exe Ce pot face cand procesul verbal nu se intelege(scrisul este indescifrabil nici macar alt politist nu a putut sa-l inteleaga ) motivul pentru care ai primit ... (vezi toată discuția)
Amenda rovinieta, semnatura electronica cunostinta cunostinta Buna ziua! Am primit la cutia de scrisori 2 procese verbale de neplata a rovinietei. Aceste procese verbale nu sunt semnate de nimeni, nici de politie si ... (vezi toată discuția)