avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 871 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am luat amenda de viteza dar in procesul verbal nu ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am luat amenda de viteza dar in procesul verbal nu mi-a trecut corect numarul masinii

Vreau sa stiu daca pot face ceva sa imi anuleze amenda...multumesc anticipat!!!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 09:35, 11 August 2015
Aveti dreptul sa formulati plangere contraventionala impotriva PV,in termen de 15 zile de la comunicarea acestuia,la judecatoria responsabila locatiei unde a fost constatata si consemnata contraventia
stiu asta dar se merita?
Dvs in calitate de contravenient sunteti singurul care puteti aprecia necesitatea demersului in instanta pentru anularea PV
In conditiile in care PV nu respecta disp art 17 din OG nr 2/2001,aveti dreptul sa va adresati instantei pentru anulare PV
Conteaza mult maniera de redactare plangere,pentru a proba instantei ca dvs nu va aflati la volanul auto cu numarul consemnat in PV

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare proces verbal alexxandrap alexxandrap buna ziua, firma fratelui meu a fost sanctionat contraventional, agentul constatator retinand ca fapte contraventionale doua contraventii, pe care le-a ... (vezi toată discuția)
Contestare pv amenda radar poparoxana poparoxana Buna seara, In urma cu putin timp am fost snactionata pentru depasirea limitei legale de viteza. Mai exact cu viteza de 96 km/ora in localitate. Mentionez ... (vezi toată discuția)
Am uitat abonamentul acasa BaloghEdit BaloghEdit Buna! Azi m-am grabit de acasa si mi-am uitat pormoneul acasa unde mi era si abonamentul.Am mers numa o statie si controlorii mi-au cerut biletul sau ... (vezi toată discuția)