avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 571 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale punct de lucru - mai mult de 5 angajati
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

punct de lucru - mai mult de 5 angajati

buna dimineata

in cazul in care o SC infiinteaza un punct de lucru unde va avea mai mult de 5 angajati am inteles ca trebuie solicitat la Finante emiterea unui CUI, este corect?
va rog sa ma indrumati ce anume trebuie solicitat.

multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: laura-jurist , utilizator 16:53, 8 August 2014
060 Declaraţie de înregistrare fiscală/Declaraţie de menţiuni pentru sediile secundare (OMFP 262/2007) Formular 060

o Se utilizează la înregistrarea sediilor secundare care au obligaţii de plată. Se completează şi se depune de către contribuabilii care, potrivit Legii nr. 273/2006 privind finanţele publice locale, cu modificările şi completările ulterioare, au organizate puncte de lucru stabile cu minimum 5 angajaţi pentru respectivul punct de lucru şi au obligaţia să solicite înregistrarea fiscală a acestora, ca plătitor de impozit pe venituri din salarii.

Declaraţia se depune direct sau prin împuternicit/reprezentant legal/reprezentant fiscal la registratura organului fiscal în a cărui rază teritorială se află punctul de lucru, sau la poştă prin scrisoare recomandată.

dati o cautare pe internet "toate formularele cu explicatii" si veti ajunge la site-ul anaf, click pe formularul 060 si il descarcati. Formularul cuprinde si intructiunile de completare.

Va multumesc frumos.

O dupa-masa placuta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Documente anairam2807 anairam2807 Declararea Punctului de lucru la administratia fiscala?????? Asa este? Daca da -Ce trebuie sa fac pentru a intra in legalitate? (vezi toată discuția)
Declarare punct de lucru corinachivu corinachivu Va rog mult sa ma ajutati, cu textul de lege, potrivit caruia punctul de lucru cu minim 5 salariati, aflat in alt judet decat sediu social al firmei, trebuie ... (vezi toată discuția)
Fiscalitate punct de lucru hogye lavinia hogye lavinia Ce obligatii fiscale are un punct de lucru cu exact 5 angajati ? (vezi toată discuția)