Dupa ce mi-a aruncat rufele pe casa scarii, un vecin a ocupat abuziv uscatorul comun profitand ca are geamul de la bucatarie in uscator.A tras siguranta la yala si nu-mi mai permite accesul in acest spatiu comun.Mentionez ca eu sunt proprietar iar el este in gazda la socrul lui.M-am adresat politiei si asociatiei de locatari - nu s-a luat nici o masura. Cui ar trebui sa ma adresez:(?Am lucruri in uscator si nu pot sa le iau de acolo.
Mentionez ca sunt din Galati
#-o nu spargeti yala..este ilegal.faceti adrese la asociatie si politie apoi in instanta pt eliberarea uscatorului.Mai ales ca nu este inchiriat
Si nu vad cum poate avea geamul in uscator ..doar daca a spart peretele
Si cine are nepoti e bine sa iu creasca
trebuie sa va adresati in scris presedintelui asociatiei care este obligat sa se adreseze politiei reclamindu-l in numele asociatiei de ocupare abuziva a spatiului
va recomand sa faceti reclamatia in dublu exemplar si sa va puna numarul inregistrarii pe formularul care va ramine dvs, pentru a evita "disparitia" acesteia si sa aveti clar doleanta si data inregistrarii la un loc, presedintele neavind astfel posibilitatea de a va ignora petitia
doamna elga ... singurii in masura sa sparga yala ar putea fi presedintele, vicepresedintele (in lipsa presedintelui), sau administratorul (in baza unei decizii a comitetului executiv)
Daca s-a ajuns la un asemenea conflict va puteti imagina cam ce presedinte si asociatie este acolo. Ce cerere scrisa in doua exemplare? Si de ce sa fie ilegal sa spargi o yala care e "blocata"? Adica daca se blocheaza usa de la intrarea in bloc si presedintele e plecat in vacanta, lumea ramane blocata afara sau inauntru? N-ati inteles ca e vorba de uscator? E o incapere comuna in care unul din proprietari nu poate intra, pe motiv ca un musafir din bloc a incuiat acea usa, deci o persoana care nu e nici macar proprietar.
Ce sa mai bibilim atata situatia asta? E un exemplu clar de marlanie si trebuie tratat ca atare.
Asa cum s-a prezentat situatia si eu as sparge yala . Cui nu-i convine ca am spart usa nu are decat sa ma reclame.
Dar ceilalti vecini ce fac? Presupun ca uscatoruil este folosit de mai multi vecini.
Sau l-ati folosit numai dv , o singura familie @Vivian ?