avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 699 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... uscator ocupat abuziv
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

uscator ocupat abuziv

Dupa ce mi-a aruncat rufele pe casa scarii, un vecin a ocupat abuziv uscatorul comun profitand ca are geamul de la bucatarie in uscator.A tras siguranta la yala si nu-mi mai permite accesul in acest spatiu comun.Mentionez ca eu sunt proprietar iar el este in gazda la socrul lui.M-am adresat politiei si asociatiei de locatari - nu s-a luat nici o masura.
Cui ar trebui sa ma adresez:(?Am lucruri in uscator si nu pot sa le iau de acolo.
Mentionez ca sunt din Galati
Spargeti yala.
#-o nu spargeti yala..este ilegal.faceti adrese la asociatie si politie apoi in instanta pt eliberarea uscatorului.Mai ales ca nu este inchiriat
Si nu vad cum poate avea geamul in uscator ..doar daca a spart peretele
Si cine are nepoti e bine sa iu creasca
trebuie sa va adresati in scris presedintelui asociatiei care este obligat sa se adreseze politiei reclamindu-l in numele asociatiei de ocupare abuziva a spatiului
va recomand sa faceti reclamatia in dublu exemplar si sa va puna numarul inregistrarii pe formularul care va ramine dvs, pentru a evita "disparitia" acesteia si sa aveti clar doleanta si data inregistrarii la un loc, presedintele neavind astfel posibilitatea de a va ignora petitia
doamna elga ... singurii in masura sa sparga yala ar putea fi presedintele, vicepresedintele (in lipsa presedintelui), sau administratorul (in baza unei decizii a comitetului executiv)
Ultima modificare: Sâmbătă, 16 Mai 2009
ContSters61266, utilizator
Daca s-a ajuns la un asemenea conflict va puteti imagina cam ce presedinte si asociatie este acolo. Ce cerere scrisa in doua exemplare? Si de ce sa fie ilegal sa spargi o yala care e "blocata"? Adica daca se blocheaza usa de la intrarea in bloc si presedintele e plecat in vacanta, lumea ramane blocata afara sau inauntru? N-ati inteles ca e vorba de uscator? E o incapere comuna in care unul din proprietari nu poate intra, pe motiv ca un musafir din bloc a incuiat acea usa, deci o persoana care nu e nici macar proprietar.
Ce sa mai bibilim atata situatia asta? E un exemplu clar de marlanie si trebuie tratat ca atare.
Ultima modificare: Duminică, 17 Mai 2009
elga50, moderator
Asa cum s-a prezentat situatia si eu as sparge yala . Cui nu-i convine ca am spart usa nu are decat sa ma reclame.
Dar ceilalti vecini ce fac? Presupun ca uscatoruil este folosit de mai multi vecini.
Sau l-ati folosit numai dv , o singura familie @Vivian ?

Alte discuții în legătură

Folosire uscãtorie bloc aura 48 aura 48 Bună ziua, Vreau să ştiu dacă eu ca proprietar am şi drepturi într-o asociaţie de proprietari. Vă explic şi de ce Comitetul a hotărât ca în ... (vezi toată discuția)
Cum poate fi dobandit accesul? clara24 clara24 Buna ziua. Dupa cum stiti la parterul fiecarei scari de bloc exista niste spatii comune (spalator, uscator etc). Tot dupa cum stiti pe fiecare scara sunt tot ... (vezi toată discuția)
Uscatorie ocupata abuziv narcis-andrei narcis-andrei Familia administratorului de bloc, care locuieste la parter, au ocupat uscatoria(parter) in mod abuziv depozitandu-si acolo obiecte personale, sub pretextul ... (vezi toată discuția)