avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 495 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... suma maxima despagubire casco
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

suma maxima despagubire casco

Buna ziua,

Imi puteti spune va rog cum se calculeaza suma maxima despagubire pt polita casco? Am polita la Omniasig, primul inspector care a calculat suma pe care sunt ei dispusi sa o plateasca pt reparatie a dat o suma, iar al doilea cu care am vorbit dupa o perioada de timp si care a preluat cazul mi-a dat o suma mai mica cu 1000 de lei, spunandu-mi ca modalitatea de calcul pentru suma maxima este: se scad 10% fransiza si 25% epava din valoarea asigurarii.
Primul inspector scazuse doar 10% din suma asigurata, de aici diferenta.
Cei din call center nu stiu sa imi explice...#-o

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: adrianahampu , utilizator 12:59, 8 August 2014
Noi nu putem sa va raspundem pentru ca polita este la dv. si in conditiile de asigurare atasate,, gasiti metodologia de calcul, la capitolul "Plata daune/dauna totala".
In principiu, asa se calculeaza despagubirea {SA-minus fransiza-minus val. pieselor ce pot fi recuperate/reutilizate (va apartin prin pastrarea epavei)}, insa valoarea retinuta pentru epava , sa nu depaseasca 25% (adaptare la RCA)
Ultima modificare: Vineri, 8 August 2014
nucu$, utilizator
multumesc, o sa verific. :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dauna totala autoturism AMGanea AMGanea Cum se calculeaza valoarea de despagubire in cazul daunei totale in urma unui accident auto. Mentionez ca auto are anul de fabricatie 2006 si aprox. 35.000 ... (vezi toată discuția)
Valoare despagubire in caz de dauna totala alexgabi alexgabi Am o polita de asigurare de 5800 euro, cu fransiza de 20% in caz de dauna totala. Din cei 5800-20% se mai scade si valoarea epavei? (vezi toată discuția)
Despagubire dauna totala asiban raditalidia raditalidia Am o masina luata in leasing in anul 2007 , valoarea de noua a masinii a fost de 12000 euro . La incheierea politei casco de catre Asiban s-a facut o greseala ... (vezi toată discuția)