avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1093 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Acte necesare infiintarii unui depozit de lemne
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Acte necesare infiintarii unui depozit de lemne

Doresc sa stiu ce acte, autorizatii si documente imi sunt necesare pentru a-mi deschide un depozit de lemne. Si unde trebuie sa merg pentru a obtine aceste documente.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: razvan79vl , utilizator 14:31, 8 August 2014
Pasii ar fi urmatorii: infiintare societate la Registrul Comertului, gasirea spatiului pentru depozit si declarare punct de lucru( se pot face in acelasi timp la registrul comertului pentru scutirea de timp si bani) urmand ca dupa iesirea actelor sa va adresati Inspectoratului Teritorial Pentru Silvicultura(ITRSV) pentru obtinerea programului SUMAL.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia "sumal" ?? ADRIANA RATIU ADRIANA RATIU Buna ziua. Va rog sa-mi spuneti cine are obligatia de a intocmi declaratia \"SUMAL\"si actul normativ care o prevede, daca exista asa ceva. (vezi toată discuția)
Export busteni nicuaxinia nicuaxinia care sunt acte necesare pentru a putea exporta lemn de foc si busteni? Ce trebuie facut pentru a putea desfasura activitatea de export? Trebuie schimbat ... (vezi toată discuția)
Avize necesare prelucrarii de cherestea mihaicodrin mihaicodrin Buna ziua, ma intereseaza ce avize imi trebuie pentru prelucrarea cherestelei, de unde le pot obtine si cam cat dureaza pana pot incepe achizitionarea, cat si ... (vezi toată discuția)