avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 588 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... alcoolemie
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

alcoolemie

?
Ultima modificare: Miercuri, 27 Mai 2009
84alex84, utilizator
Cel mai recent răspuns: Rodica Ciobanu , Avocat 20:08, 16 Mai 2009
Contestati procesul verbal
Aveti 15 zile la dispozitie
daca procesul verbal vi s-a comunicat urmeaza sa il contestati in 15 zile daca nu aveti 15 zile de la comunicarea ptin posta. Cu ocazia judecarii plingeri puteti arata aceast situatie in apararea dv., important este daca ati recunoscut sau nu fca ati consumat alcool.
Alcoolemia a fost stabilita cu aparatul alcoltest...?!
La recoltarea probelor biologice,care a avut loc intr-o unitate sanitara ,citi martori au fost?
Daca alcoolemia a fost de 1,3....este vorba de savarsirea unei infractiuni si nu se va intocmi proces verbal de contraventie, ci dosar penal. Nu inteleg despre ce proces verbal vorbiti.
Nu ar fi rau sa luati legatura cu un avocat care sa vada actele de la dosar si sa va ajute sa iesiti cat mai bine din aceasta situatie.
Si inca ceva....vi s-a recoltat 2 probe de sange la 1ora diferenta?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis retinut alcool jdefootz jdefootz Am fost testat cu aparatul etilotest care a a indicat 0.16 mg/l, deoarece băusem doar un shot de tequila, am solicitat recoltarea probelor biologice, iar ... (vezi toată discuția)
Cand incepe urmarirea penala? tyar tyar Buna! Va dearanjez cu niste intrebari,daca au mai fost puse ma scuzati.In esenta as dori sa stiu cand iacepe urmarirea penala cand esti depistat la alcooltest ... (vezi toată discuția)
Alcool la volan messartim messartim Buna ziua.Am si eu o problema.Acum 9 luni am condus baut (100m pana acasa)si am cauzat un accident soldat cu pagube materiale(rezolvate imediat),politia a ... (vezi toată discuția)