avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie incasata dupa reluarea activitatii
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie incasata dupa reluarea activitatii

Am fost in CCC pana la sfarsitul lunii iunie, iar de pe 1 iulie mi-am reluat activitatea. Copilul neavand 2 ani, am depus dosar pentru stimulent de insertie pe 28 iulie. Angajata de la asistenta sociala mi-a spus sa sun la AJPIS si sa anunt ca mi-am reluat activitatea pentru a nu mai primi indemnizatia aferenta lunii iulie. Am facut acest lucru, dar la telefon mi s-a spus ca trebuie sa anunt in scris si sa atasez acte doveditoare, pe care sa le trimit prin fax. Cand am zis ca am depus dosar pentru stimulent care contine exact acele acte, raspunsul a fost ca nu trebuie sa mai trimit nimic prin fax, deoarece dosarul va ajunge la AJPIS Suceava (eu fiind din Radauti) si plata se va sista. Cu toate acestea, astazi mi s-a depus in cont si indemnizatia, pe langa alocatie.
Cu procedez in acest caz? In cat timp trebuie sa inapoiez banii?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 10:13, 9 August 2014
1. Ar fi bine sa returnati banii cat mai repede in contul AJPIS.

2. Dar mai intai luati legatura cu AJPIS, prin e-mail, ca sa aveti si ceva scris, si cereti lamuriri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulentul de insertie oana8917 oana8917 Buna ziua.As avea o intrebare.Am optat pt CCC pana la 2 ani.M-am intors la servici cand fetita avea 8 luni adica in 3 martie 2014,mi-am depus dosarul pt ... (vezi toată discuția)
Alocatie copii andreeeeea123 andreeeeea123 Buna dimineata! Am un copil de 2 ani si o luna. Cand fata a implinit 1 an si 7 luni eu m am intors la serviciu si am primit stimulentul de insertie. M am ... (vezi toată discuția)
Stimulent insertie 2016 OanaelenaDumitru OanaelenaDumitru Buna ziua, Ma puteti lamuri si pe mine , va rog, cu o neclaritate pe care o am? Am optat initial pentru concediu de crestere copil pana la 1 an. Am primit ... (vezi toată discuția)