avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 684 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Alocatie copii
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Alocatie copii

Buna dimineata! Am un copil de 2 ani si o luna. Cand fata a implinit 1 an si 7 luni eu m am intors la serviciu si am primit stimulentul de insertie. M am intors in septembrie. Dosarul pt insertie l am depus in octombrie, de aceea am mai primit si pt luna sept indemnizatia. Stimulentul l am primit abia in noiembrie prima data si am considerat ca pt luna septembrie, jumatate din indemnizatie inseamna stimulentul. Ideea e ca din ianuarie eu nu mai primesc alocatia fetei. Am considerat ca s a pus proprire pt indemnizatia primita in plus. Unde pot cere informatii cu privire la acest lucru? Pe cine pot suna? DGASPC ul? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:52, 8 Aprilie 2019
Puteti solicita lamuriri la AJPIS .
Buna ziua! Am luat legatura cu cei de la AJPIS, iar ei mi au spus ca alocatia apare virata. Si ca problema ar putea fi de la banca. Cu banca am vorbit deja si mi au spus ca nu depinde de ei. Asadar, ce as putea face mai departe? Ca ma plimba... m am gandit sa solicit un extras din decembrie si pana acum. Dar daca apare ca alocatia nu a fost virata.. mai departe ce fac? Multumesc!

Cornel Vasile a scris:

Puteti solicita lamuriri la AJPIS .

Solicitati un extras de cont si vedeti daca apare sau nu virata.... daca nu apare reveniti la AJPIS si aratati-le extrasul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulentul de insertie oana8917 oana8917 Buna ziua.As avea o intrebare.Am optat pt CCC pana la 2 ani.M-am intors la servici cand fetita avea 8 luni adica in 3 martie 2014,mi-am depus dosarul pt ... (vezi toată discuția)
Acordare stimulent zsigmond_viorel zsigmond_viorel Buna seara! Lamuriti-ma si pe mine daca eu vreau sa primesc stimulentul de 500 de lei si sa ma intorc la munca cat de repede o pot face ? si in acei 500 se ... (vezi toată discuția)
Stimulent antoniax antoniax BUNA ZIUA, va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea situatie: m-am intors din ccc la data de 13 aprilie 2014 cand bebe a implinit 11 luni(1 an la 13 ... (vezi toată discuția)