avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1320 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Intrebare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Intrebare

AM fost concediata anul trecut ,desfintare post , in instanta am avut surpriza sa constat ca din fisa mea de post au fost trecute sarcinii de serviciu care erau efectuate de mine , in fisa de post altui salariat trasferat in departamentul meu , curios e ca eu nici macar nu-l cunosc, nu l-am vazut decat pe statul deplata ! Cu toate astea nici intanta de fond si nici cea de apel nu mi-a dat castig de cauza ! Mai grav angajatorul mi-au depus la dosar acte incomplete . Ce pot face in stuatia relatata mai sus.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:49, 9 August 2014
Nu mai puteti face nimic. Poate doar exercitarea unei cai extraodinare de atac, daca sunt indeplinite conditiile expres prevazute de legislatia procesuala civila.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizie curtea de apel bucuresti Cristian Ionescu Cristian Ionescu Buna Ziua As vrea sa va cer paretea in cazul unei decizii ca Curtii de Apel cu privire la un conflict de munca. Sotia mea a fost concediata pe motiv de ... (vezi toată discuția)
Fise de post gutab gutab Buna ziua In fisele de post este trecut in mod foarte des expresia: \"[i]Îndeplineşte toate sarcinile trasate de către şeful superior în conformitate cu ... (vezi toată discuția)
Nereguli la locul de munca Adaada2010 Adaada2010 Buna ziua, As avea si eu o intrebare, va rog mult daca se poate sa ma ajutati cu niste sfaturi. Unde si cum se poate sesiza faptul ca seful unui departament ... (vezi toată discuția)