avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 416 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Reintoarcerea la munca din ccc
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Reintoarcerea la munca din ccc

Sunt in ccc,si as vrea sa stiu exact cand trebuie sa ma intorc la munca .Copilul face 2 ani pe 28 octombrie .Am inteles ca si tatal trebuie sa faca o luna din acest concediu ,precizez ca este angajat cu contract de munca,a fost tot timpul angajat.Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 13:31, 9 August 2014
1. Daca tatal indeplineste conditiile pentru a beneficia de CCC atunci, fie ca el intra sau nu cel putin o luna in CCC, se reduce CCC al dvs. cu o luna de zile.

2. Adica dvs. veti primi indemnizatie pentru CCC pana inclusiv in ziua in care copilul implineste 1 an si 11 luni dupa care plata indemnizatiei se suspenda.

3. In acest caz dvs. veti relua activitatea pe 29 septembrie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intoarcere munca dupa concediu crestere copil Luca35 Luca35 Buna ziua. Daca fetita mea implineste 2 ani in 15 iunie a.c, cand ma intorc la munca? In 14, 15 sau 16 mai? Multumesc (vezi toată discuția)
Acordare stimulent zsigmond_viorel zsigmond_viorel Buna seara! Lamuriti-ma si pe mine daca eu vreau sa primesc stimulentul de 500 de lei si sa ma intorc la munca cat de repede o pot face ? si in acei 500 se ... (vezi toată discuția)
Revenirea din ccc ramona1f ramona1f Buna ziua, la terminrea concediului de maternitate, tatal este obligat sa stea si el o luna acasa?Eu trebuuie sa ma intorc la 01.08.15, atunci copilul are 2 ... (vezi toată discuția)