avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie de urmas
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie de urmas

Buna ziua,
As avea si eu o intrebare la voi si sper sa gasesc un raspuns.
Nepotica mea are 5 ani, mama ei a decedat in urma cu 2 ani si a primit pensie de urmas in urma legii din 2014.
Tatal ei a luato in Italia unde acesta lucreaza( tatal ei nefiind casatorit cu mama fetitei dar fetita ii poarta numele)
Intrebarea mea ar fii: ea v-a mai beneficia de pensia de urmas daca nu urmeaza scoala primara aici in Romania?

Va multumesc,
biancarenata

Alte discuții în legătură

Schimbare nume copil simi7705 simi7705 Buna ziua. Ma numesc Simona si sunt mama unei fetite de 9 ani. La data cand s-a nascut fetita mea, nu eram casatorita cu tatal fetitei, el nefiind in tara nu ... (vezi toată discuția)
Pensie urmas copil minor macul rosu macul rosu buna seara ! as dori sa stiu daca fiul meu de 9 ani beneficiaza de pensie de urmas ? mentionez ca am divortat de tatal copilului in urma cu 7 ani si acum o ... (vezi toată discuția)
Pãrinți necãsãtoriți. stabilire paternitate, filiatie. ralucaminea ralucaminea Buna ziua! Va scriu in legatura cu o nepotica de-a mea, care are 14 ani si al carei tata a decedat anul acesta. Parintii ei nu au fost casatoriti. In ... (vezi toată discuția)