avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 958 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract munca

buna ziua am si eu o intrebare.este legal sa ai douo contracte de munca cu durata normala ptr. doi angajatori diferriti dar care asi desfasoara activitatea in acelasi punct de lucru?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:28, 9 August 2014
Daca sunt doua locuri de munca in schema atunci pot lucra doi salariati la acelasi punct de lucru.

sunt doi patroni diferiti dar care au domeniu de activitate identic si care se desfasoara in acelasi loc iar eu vreau sa stiu daca pot sa ma angajez cu contract de munca cu norma intreaga la amandoi

Da, puteti sa va angajati cu c.i.m.cu norma intreaga la cele doua societati.

Orice salariat are dreptul de a munii, la angajatori diferiti sau la acelasi angajator, in baza unor contracte individuale de munca, beneficiind de salariul corespunzator pentru fiecare dintre acestea (art. 35 alin. (1) din Codul muncii). Fac exceptie de la aceste prevederi situatiile in care prin lege sunt prevazute incompatibilitati pentru cumulul unor functii.

Prin urmare, nu exista o limitare a numarului contractelor individuale de munca incheiate de o singura persoana fie ele cu norma intreaga sau cu timp partial,pe durata nedeterminata sau determinata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de munca luminitamaric luminitamaric Buna ziua ,intrebarea mea este : pot avea doua contracte de munca full-time ? (vezi toată discuția)
Cim pe perioada co aldorin aldorin Buna ziua, sunt angajat la o societate cu norma intreaga , pe perioada CO ma pot angaja la o alta societate tot cu norma intreaga? Va multumesc (vezi toată discuția)
Cim cu 8 ore/zi la angajatori diferiti ionela11 ionela11 Este posibil ca angajatul sa lucreze la doi angajatori diferiti, cu doua contracte individuale de munca, fiecare contract fiind de 8 ore pe zi? Multumesc (vezi toată discuția)