avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 481 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salariu asistent maternal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salariu asistent maternal

Am o nelamurire legata de salariu.Sunt asistent maternal de 7 ani si am o banuiala ca salariul nostru,al asistentilor maternali, nu este calculat corect.Eu,de exemplu,am sporuri de 60% (de vechime,de stres si pt ca am in plasament copil cu handicap).Banuiala mea e ca salariul brut este format dintr-un salariu de baza mai mic decat salariul brut minim pe economie la care se adauga sporurile.Sau poate ca sporurile nu sunt aplicate atat cat ar trebui.Concret,am un salariu brut de 1303 lei,am in intretinere 3 copii,sporurile sunt de 60% ,iar salariul net este de 988 lei.As vrea sa stiu daca salariul meu este calculat corect(este si situatia altor colege),iar daca nu e calculat corect cui ar trebui sa ma adresez.De la Salarizare nu primim niciun raspuns,nu ni se explica nimic.Va multumesc anticipat
Ultima modificare: Sâmbătă, 9 August 2014
anna_anna, utilizator
Cel mai recent răspuns: anna_anna , utilizator 13:34, 10 August 2014
solicitati sa vi se inmaneze fluturasul de salariu, acolo pe fluturas veti vedea cum au calculat, ce vi s-a retinut, si cu cat ati mai ramas in mana.
In sectorul bugetar,valoarea sporurilor nu poate depasi 30%.

Calculul salariului dvs este corect.Vedeti acest link:
[ link extern ]
Inseamna ca problema este la sporuri,ni s-au acordat mai putine sporuri decat ni s-a spus.Multumesc pentru raspuns,m-ati lamurit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salarizare sistemul de sanatate buziladiana buziladiana Buna ziua! fluturasul meu arata cam asa.... salar incadrare.............1074 salar de baza..................762 baza calcul ... (vezi toată discuția)
Asistent maternal Dahrma Dahrma Cate este salariul unui asistent maternal?Se primeste in functie de copiii luat in grija? Multumesc (vezi toată discuția)
Salarizare bugetari mancipri mancipri Sunt bugetar la o unitate de stat. Din anul 2009 si pana in prezent sporl meu de vechime (25% prevaut in C.L.M.) Mi-a fost introdus in salariul de incadrare ... (vezi toată discuția)