avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1792 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Si-a parasit familia
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Si-a parasit familia

prietena mea a fost parasita de sotul ei(el s-a mutat cu amanta)ea locuieste acum in casa socrilor cu copiii(locuieste cu socrul si cu o cumnata)..idea este ca ei i-au spus sa plece din casa lor,parintii ei nu o primesc acasa cu copiii...sotul nu vrea sa ii mai dea nici un ban,ea nu are nici un venit,decat alocatia copiilor(are o fetita de 2 ani care a avut ceva probleme de sanatate si cu,care a stat acasa fara indemnizatie de crestere copil pentru ca nu a lucrat nici inainte avand si un baietel cu 2 ani mai mare)...ce poate face?cui sa se adreseze?unde sa plece?el ii cere divortul iar de restul nu il intereseaza...(el lucreaza in dragon fara forme legale)..va multumesc!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:54, 10 August 2014
Deocamdata nu are unde si de ce pleca, sa stea acolo si sa incerce sa se angajeze.
Pe calea ordonantei presedintiale sa ceara pensie de intretinere pt copii, pana la pronuntarea unei hot de divort.
Parintii ei nu o primesc cu copiii sau deloc ?
Poate cere la divort ca cei mici sa ramana cu tatal si dansa sa aiba un program de vizita extins si ea sa le plateasca pensie.
Iubita va avea ocazia sa dovedeasca ca il iubeste si il va primi la pachet cu doi copii din care unul cu probleme de sanatate si va avea grija si de el si de copiii lui.
In momentul asta, in situatia ei, chiar nu are cum sa se ingrijeasca de ei daca nu are job, bani si locuinta.
Ultima modificare: Duminică, 10 August 2014
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort cu 2 copii minori mara62 mara62 Buna ziua , barbatul surorii mele vrea sa divorteze si o ameninta ca ii ia copii.(doi copii de 11 si 7 ani ). Au un apartament cu credit bancar si el vrea sa ... (vezi toată discuția)
Divorț cu minori, custodie exclusivă Arcadia1 Arcadia1 Buna ziua!Prietena mea are 2 copii(fetita 1 an,băiețel 2ani jumate).Ea este din Rep.Moldova insa locuiește cu soțul in România.Doreste sa se despartă de ... (vezi toată discuția)
Drepturi Vasile rodica Vasile rodica Bună ziua. Locuiesc cu soțul și cei doi copii în casa socrilor, pe care am renovat o și am și construit casă și anexe. La moartea socrului la ... (vezi toată discuția)