avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 935 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... venituri in perioada CCC
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

venituri in perioada CCC

Buna ziua,in perioada concediului de maternitate si crestere copil pot realiza venituri din chirii?
Mulțumesc!
Ultima modificare: Duminică, 10 August 2014
nickycrrry, utilizator
Venitul din chirii nu este un venit profesional (din desfasurarea unei activitati) deci se poate cumula acest venit cu indemnizatia pentru concediu crestere copil (CCC).
Da, puteti realiza venituri din chirii in perioada de concediu de maternitate sau de concediu pentru cresterea copilului.

Mulțumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil ruicar2008 ruicar2008 sint gravida in luna a treia,pe linga venitul realizat din salariu mai am un apartament pe care l-am inchiriat .doresc sa stiu daca pot pierde indemnizatia ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil catalinhabet catalinhabet Detin o Intreprindere Individuala de 3 ani si primii ani am fost pe pierdere si ultimul an pe profit. Sotia nu este angajata si vreau sa stiu daca pot primi eu ... (vezi toată discuția)
Venituri suplimentare indeminzatie crestere copil cornel_br cornel_br buna ziua,doresc sa obitin indemnizatia crestere copil pentru 2 ani in calitate de tata ,sunt salariat dar recent am inchiriat apartamentul deci obin venituri ... (vezi toată discuția)