avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită BO avalizat refuzat
Discuție deschisă în Executare silită

BO avalizat refuzat

Buna ziua,
V-as fi recunoscator daca ati putea sa ma ajutati si pe mine.
Luna trecuta am vandut unui client din Galati marfa in valoare de 28000 lei si am primit refuz la BO avalizat.
Firma noastra este din Arad iar inainte de a incepe colaboararea cu aceasta firma am efectuat verificarea daca ar mai avea refuzuri si nu a mai avut.
Problema este ca nu mai dam de nimeni cu cine sa solutionam amiabil situatia. (telefoane inchise sau suspendate)
Saptamana viitoare va trebui sa fac un drum pana in Galati (sediu central) cat si in Brasov (punct de lucru unde am facut noi livrarea) si as dori sa primesc cateva recomandari de executor.
Cam la cat va ajunge costul nostru pentru executarea silita atat a firmei cat si a administratorului in cazul in care nu avem ce lua de la nici unul.?
Cu clientul respectiv avem contract de vanzare si un BO in alb avalizat drept garantie.

Ce ma sfatuiti sa fac?

Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Bravia , utilizator 12:23, 17 Mai 2009
~ Conținut șters la cerere ~
Va multumesc pentru sfaturi.
Cel mai ideal ar fi ca avocatul sa fie tot din zona Galati pentru a elimina anumite costuri suplimentare?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce parere aveti este legal???????? OANA GORAN OANA GORAN Am urmatoarea situatie: Clientul vrea sa-mi dea un CEC in alb(stampilat,semnat...)garantie,iar ptr. marfa care o distribui se acopera cu BO. In cazul in care ... (vezi toată discuția)
Diferente intre cec si bo in cazul neplatii creantei nc_neagu nc_neagu Lucrez intr-o companie de distributie care accepta la plata pe scara larga instrumente de plata (cec;BO).Stiu ,cel putin ,statistic vorbind ca cec-ul este mai ... (vezi toată discuția)
Ce urmeaza daca refuz un bo???urgent va rog gabrielabadea gabrielabadea AM SI EU O PROBLEMA URGENTA!!!AM UN MAGAZIN DE HAINE SI MAMA A DAT BILETE IN ALB UNUI FURNIZOR IAR ACESTA A SCRIS TOATA SUMA RESTANTA PE ACESTE BILETE, DAR ... (vezi toată discuția)