avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 977 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... legea 9/1998
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

legea 9/1998

Buna seara
Va rog, daca are cineva Legea 715 din 07.09.1946, Monitorul Of. nr. 207 din 07.09.1946 privind stabilirea despagubirilor cuvenite populatiei evacuate din Dobrogea de Sud, in urma tratatului Romano-Bulgar din 7 septembrie 1940. Va rog respectuos oricine detine textul integral.
Va multumesc
Ultima modificare: Sâmbătă, 16 Mai 2009
mobexport, utilizator
Cel mai recent răspuns: mobexport , utilizator 22:06, 16 Mai 2009
Daca imi dati o adresa de email, v-o pot trimite.
mobexport@yahoo.it. Va multumesc din suflet. Nu ma asteptam la un raspuns atat de promt.
O aveti pe mail, succes!
Pai suntem un forum serios, nu?:)
Stiu ca este un forum foarte serios. Din nou va multumesc mult. Am primit-o.
O seara buna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tratatul romano-bulgar de la craiova din 1940 vicky_o vicky_o Au existat 2 comisii mixte romano-bulgare, una formata in 1940 si una formata in 1949? Au existat liste anexa la Tratat si in 1940 si in 1953? Ce prevede ... (vezi toată discuția)
Despagubiri legea 290/2003 - acte doveditoare darkgenius1987 darkgenius1987 Dupa formularea unei solicitari de prezentare a stadiului rezolvarii dosarului depus in vederea retrocedarii drepturilor cuvenite in baza legii 290/2003 ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, am obținut în instanta despagubiri ca victima accident ... advocat advocat Bună ziua, am obținut în instanta despagubiri ca victima accident rutier, prin Centrul European de Despagubiri, care ne-a contactat după accident prin ... (vezi toată discuția)