avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Anulare act administrativ retroactiv, sanse in recurs
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Anulare act administrativ retroactiv, sanse in recurs

In 2011 am fost eliberata din functie printr -un act administrativ in timpul incapacitatii de munca,act ce a fost anulat de instanta cu consecinta emiterii unui nou act avand in vedere perioada incapacitatii, act emis in baza unor acte normative cu efect la data de 08.08.2011.In recurs ,institutia a depus recurs ca nu mai pot emite un nou act intrucat nu mai au baza legala,fiind rspins recursul si motivat ca eliberarea din functie in timpul incapacitatii de munca e motiv de nulitate absoluta. In 2013 primesc in baza hotararii un nou ordin de eliberare incepand cu data de 01.10.2011 fara a avea specificat pe act baza legala ci doar hotararea primei instante.Am atacat din nou actul cu motiv de nulitatea a efectului retroactiv ,primind pe fond ca nefondat asa zisul efect retroactiv si ca celelalte capete de cereri fiind doar simple speculatii.Am depus recurs.
ce sanse de castig am in situatia data?

Alte discuții în legătură

Executare hotarare judecatoreasca irevocabila anamaria81 anamaria81 Am castigat procesul de suspendare si de anulare a actului administrativ de concediere. Paratul a facut recurs care a fost respins ca nefondat. Hotararea ... (vezi toată discuția)
Anulare act administrativ mihaimonica mihaimonica Descriu pe scurt situatia mea si as dori niste pareri sau concluzii: IN 2011 am fost eliberata din functie conf lg 188/99 in baza unui ordin de eliberare in ... (vezi toată discuția)
Momentul efectelor deciziei de concedire diana22 diana22 Este legala o decizie de concediere in timpul incapacitatii de munca stabilite cf legii prin certificat medical, daca angajatorul specifica faptul :” ... (vezi toată discuția)